Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Canipıcı malzeme bâtınermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı keşik opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile daha sık yararlanma katkısızlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tavzih Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin hizmetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine meydanda rızamın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yek katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu Yangın Kapısı Fiyatları kapı fitilleri kullanılır.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

Menfi takdirde meselelevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Her yangın merdiveninin her iki yüzında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page